Täna võeti ette teooria vahukoore, kohvikoore ja piima saamise kohta. Tegelikult töötab lehm samamoodi nagu kohviaparaat: alguses tuleb see kangem osa ja siis lastakse vesi peale. St kui soovid saada vahukoort, siis üsna kohe peale lüpsmise algust tuleb võtta pang alt ära. Kohvikoore puhul lastakse lehmast ka pisut vett juurde ja piimaga on siis klassikaline pikem lüpsmine.
Ahjaa - kas te teadsite, et lehm kodustati ca 6000 aastat tagasi ja tema eellane oli tarvas.
PS! Krt, ajusid tahaks kuskilt saada: ikka ja jälle jõuavad erinevate elu episoodide mõtted suure hilinemisega kohale ja kuigi inimesed püüavad mõista anda oma soovisid, siis esmapilgul mitte midagi mõtlemata ei saa ma nendest lihtsalt aru ... hiljem on aga täiesti nõme olla, kuna hetke olemisega esitasin ma inimestele hoopis vale mulje oma vaadetest ja soovidest. Niiet - ma töötan siis endale vastu.
Wednesday, April 29, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment